Potřebujete
- 300 g vařených brambor
- 2 vejce uvařená natvrdo
- 100 g majonézy
- 100 g kyselých okurek
- 50 g hořčice
- 50 g cibule
- 1 zelenou papriku
- mletý pepř
- sůl
- cukr
- petrželovou nať na zdobení
Postup přípravy
- Brambory, kyselé okurky, cibuli, zelenou papriku a vejce uvařená natvrdo nakrájíme na plátky.
- Cibuli spaříme s troškou horkého nálevu z okurek.
- Majonézu smícháme s hořčicí, s mletým pepřem, cukrem a solí.
- Nakrájenou směs zalijeme vychladlým nálevem s cibulí, ochucenou majonézou a zlehka promícháme.
- Necháme v chladu proležet. Zdobíme petrželovou natí.
MOHLO VÁM UNIKNOUT: Jaroslav Suchánek, legendární televizní komentátor a otec herce Michala Suchánka. Prožívám nejblbější část života, smutní