První kroky šéfkuchaře vedly již klasicky do kuchyně, na kterou nebyl moc pěkný pohled. „Hele, ta kuchyň není nejčistší. Tady máme veliké rezervy, bych řekl,“ komentoval Pohlreich. Redakce CNN Prima NEWS měla možnost do kuchyně nahlédnout. Nepořádek byl tatam. „Zdeněk mě na to upozornil. Byť to bylo nepříjemné, tak jsem za to rád a snažíme se to napravovat,“ přiblížil pro CNN Prima NEWS provozovatel penzionu Jakub Rybyšár.
ČTĚTE TAKÉ: Ve Zrádcích jsem zažil nepříjemné chvíle, říká Strakatý. Ale šel bych do toho hned zase
Jakubovi sebevědomí rozhodně není cizí. Zátěžový test mu ale otevřel oči. Zákazníci tehdy čekali jen na polévky 50 minut. Na radu šéfkuchaře Jakub upravil menu, prim nyní hrají šumavské burgery. „Mám dva - svůj, který jsem dělal na kameru, plus ten, co dělal on,“ popsal Rybyšár.
Od natáčení pořadu uběhla řada měsíců. Manželům Rybyšárovým, kteří se starají o tři děti, se podařilo splatit větší část dluhů. „Bokem moc financí nezbývá, abychom si mohli najmout personál na střídačku do kuchyně a na plac, takže jedeme sami,“ vysvětlil štábu Jakub Rybyšár.
Nálepka od Zdeňka Pohlreicha na dveřích jeho restaurace stále chybí. Mladí manželé si ale věří stále víc a doufají, že ji nalepí sám šéf.
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pohlreich šéfoval na Moravě. Zaskočilo ho jelení panoptikum, vařil se svéráznou Eviťou